sursa foto:  b365.ro

O rețea de proxenetism, destructurată! Cum erau racolate victimele

O rețea de proxenetism a fost destructurată de oamenii legii.

Marți, polițiștii au pus în executare 12 mandate de aducere pe numele unor persoane din București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

In scopul racolarii de potențiali clienți, suspecții ar fi publicat anunțuri online, inchiriat camere in regim hotelier sau ar fi expus persoanele in mediul stradal sau chiar se ocupau de transportul acestora în diferite locații, informează Poliția Capitalei.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au pus in executare un număr de 12 mandate de aducere pe numele unor persoane din Bucuresti și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de proxenetism.

Din date și probele existente în dosarul instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecții, în perioada ianuarie – august 2020 ar fi racolat mai multe persoane pe care le-ar fi determinat și constrâns să practice prostituția in scopul obținerii de foloase patrimoniale.

In scopul racolarii de potențiali clienți, suspecții ar fi publicat anunțuri online, inchiriat camere in regim hotelier sau ar fi expus persoanele in mediul stradal sau chiar se ocupau de transportul acestora în diferite locații.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Secției 24 Poliție.”, informează DGPMB.

Vezi și

E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare