sursa foto:  eva.ro

Oana Lis și-a făcut de cap? Soţia fostului primar general al Capitalei o duce ca-n sânul lui Avraam

Când vine vorba de răsfăţ, nimeni nu o întrece pe Oana Lis . Soţia fostului primar general al Capitalei este o femeie care îşi satisface toate poftele.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis a simţit nevoia să iasă în oraş şi să se relaxeze. Astfel, fără să stea pe gânduri, aceasta s-a îndreptat către o cafenea de fiţe. Ajunsă acolo, celebra blondină a luat loc la o masă şi, precum o doamnă care se respectă, şi-a comandat un pahar cu şampanie.

Apoi, Oana Lis a scos din geantă o agendă şi un pix şi s-a pus pe notat, precum o femeie care are un program încărcat. Vedeta a zăbivit în cafeneau respectivă aproximativ o oră, după care şi-a luat catrafusele şi a plecat acasă, acolo unde, cel mai probabil, o aştepta cunosctul său soţ.

Chiar dacă este o femeie măritată, Oana Lis are succes la bărbaţi. Recent, blondina le-a povestit prietenilor săi de pe reţelele de socializare cu doi reprezentanţi ai sexului tare au încercat să o agaţe.

„Grasă, grasă,dar au încercat 2 străini să mă agaţe azi în Mall, să văd dacă speack english! Binee, nu știau ei de Oana Lis, etc!, a scris blondina.

Soţia lui Viorel Lis a intrat în conversaţie cu cei doi şi s-a distrat de minune.

„Unu a fost haios, a zis ca nu înțelege de ce din toate fetele, femeile din mall, i-a venit sa mă urmărească pe mine şi energia mea!!! Păi, tocmai, de-aia, că una e Oana Lis!!!, a mai scris soţia fostului primar

general al Capitalei, informează spynews.

Vezi și

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

EXCLUSIV Marcel Vela răstoarnă situația! Harta e falsă!

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare