sursa foto:  wowbiz.ro

Oana Zamfir face o comparație controversată: Novak Katalin, președintele Ungariei, și Zelenski Volodimir, președintele Ucrainei

Oana Zamfir, jurnalistă Antena 3, face o comparație controversată pe pagina de socializare.

Oana Zamfir îi pune în analogie pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu președintele Ungariei, Katalin Novak.

Novak Katalin si Zelenski Volodimir

Ce atata tevatura ca presedintele Ungariei se pozeaza pe teritoriul ROMÂNIEI cu o borna in culorile Ungariei? O borna nu marcheaza un teritoriu, nu? E doar o piatra colorata intr-un steag. Ce atata tevatura?

Acesta e cuvantul folosit de deputatul Szabo Odon in dezbaterea de la Sinteza Zilei. Tevatura. Din ciclul cainii latra, caravana trece.
Stiti care e problema? Ca da, caravana trece. Trece prin statul asta ca printr-un sat chiar si fara de caini care sa mai latre. A trecut linistita si cand dl Tanczos Barna a jurat PENTRU TINUTUL SECUIESC cand si-a luat mandatul de parlamentar, a trecut si cand s-a cantat imnul tinutului in loc de imnul tarii si a trecut de fiecare data cand vreun presedinte al tarii vecine ne-a acuzat ca am „anexat Transilvania” in 1918.

Si pentru ca suntem un sat nu un STAT in astfel de momente, acum il pupam pe toate partile pe eroul vietii, acest Zelenski care in urma cu doi ani afirma ca „Bucovina de Nord a fost ocupata de romani”.

Cand va avea si tara asta oameni de stat? Cand ii vom alege.”, spune Zamfir.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare