sursa foto:  nbcnews.com

Obama, mesaj de ultimă oră pentru americani

Luni, președintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama s-a aflat la Michigan, acolo unde a avut loc o reuniune publică pentru susținerea candidatei democrate la alegerile prezidențiale, Hillary Clinton.

„Faceți pentru Hillary ceea ce ați făcut pentru mine”, a fost îndemnul transmis de Obama alegătorilor, conform Agerpres.

„Aveți ocazia să alegeți prima femeie președinte”, a mai spus acesta, în fața susținătorilor candidatei care scandau sloganul „Da, putem!” („Yes, we can !”) din campania sa prezidențială din 2008.

„Mâine va trebui să alegeți între o politică a divizării și resentimentului și (…) o politică care spune toți suntem mai puternici împreună”, a precizat liderul de la Casa Albă.

Vezi și Donald Trump, sursă de venit pentru tinerii macedoneni!

„Și nu trebuie doar să votați contra ceva. Aveți într-adevăr o candidată care este la înălțimea votului vostru. O candidată care este inteligentă. O candidată care este puternică. O candidată care a fost testată”, a adăugat Obama, care, în mandatul său, a ales-o pe Hillary Clinton ca șef al diplomației.

„Este, probabil, ultima mea zi de campanie”, a conchis Obama, care va pleca de la Casa Albă pe 20 ianuarie.

Vezi și Scandal în Parlamentul European cu un eurodeputat român implicat! Jumătate de milion de euro pentru 3 zile în Uruguay

Anunțul FBI care poate stabili noul președinte al SUA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare