Olguţa Vasilescu anunță o nouă arteră de circulație: Să devenim unul dintre principalii poli de business ai țării

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, anunță că a fost deschis traficul rutier pe cel mai nou bulevard al Craiovei, tronsonul dintre Calea Severinului și strada Brestei. 

Olguța Vasilescu spune că va continua modernizarea orașului, astfel încât Craiova să devină unul dintre principalii poli de business din România.

Anunțul Olguței Vasilescu

„A fost deschis traficul rutier pe cel mai nou bulevard al Craiovei, în zona Promenada Mall, tronsonul dintre Calea Severinului și strada Brestei. Este cel mai important parteneriat public – privat din municipiul Craiova, din istorie.

Acesta a presupus ca firma NEPI să construiască bulevardul și să doneze terenul ulterior, iar Primăria Craiova să facă exproprierile pentru 20% din suprafața noului bulevard și să amenajeze spațiile verzi din jur.

Vorbim despre o nouă arteră de circulație, care va descongestiona traficul din zona centrală a orașului, dar și din zona de vest, șoferii beneficiind, acum, de o nouă rută pentru a ajunge în cel mai mare cartier, Craiovița Nouă.

De asemenea, vom propune Consiliului Local Craiova înființarea unui nou traseu de autobuz, care să traverseze acest nou bulevard, și care va fi deservit de autobuze de ultimă generație.

Ne dorim să continuăm dezvoltarea atractivității orașului și să devenim unul dintre principalii poli de business ai țării”, spune Olguţa Vasilescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare