sursa foto:  capital.ro

Olguța Vasilescu anunță o nouă lovitură financiară, dată în urma Târgului de Crăciun din Craiova

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, anunță o nouă lovitură financiară pentru orașul pe care îl păstorește.

Potrivit Olguței Vasilescu, Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și în anul 2023.

Aceasta a punctat că „, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală”.

Totodată, Olguța Vasilescu a menționat că Târgul de Crăciun din anul acesta are și sponsori.

Postarea Olguței Vasilescu:

„Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și anul acesta. După ediția trecută, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală.

Anul acesta, avem și sponsori. Dar niciodată nu am gândit astfel de evenimente ca pe o afacere. Totdeauna ne-a interesat bucuria pe care Târgul de Crăciun o aduce tuturor, mai ales celor care nu își permit o vacanță de sărbători în alte țări sau localități din România.

Și nu suntem cu nimic mai prejos de piețele de profil din Europa, care s-au deschis deja, unele chiar de la începutul lunii noiembrie. Bucurați-vă de sărbători! La Craiova, Grinch nu vine!”.

Târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis la 17 noiembrie 2023

La ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova poate fi văzută o roată de 40 de metri înălțime, cu 200 de mii de leduri și cu o capacitate de 140 de persoane.

„Cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România a fost deja montată la Craiova.

Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Nu ratați Târgul de Crăciun de la Craiova, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, a anunțat Olguța Vasilescu, înainte de startul de deschiderea Târgului de Crăciun.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare