Olguța Vasilescu, declarații bombă! Ce ar putea anunța Liviu Dragnea după alegerile europarlamentare

Lia Olguța Vasilescu a vorbit, astăzi, despre marele anunț pe care liderul PSD, Liviu Dragnea l-ar putea face duminică, după alegeri europarlamentare.

Potrivit acesteia, Dragnea ar putea anunța că se însoară.

„Poate sa fie orice fel de anunt, inclusiv ca se insoara. Nu negati aceasta ipoteza? Poate sa fie orice fel de anunt”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

”Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, și anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candidatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în Dolj.

El a afirmat că susține în continuare ca PSD-ALDE să aibă un candidat comun și crede că vor ajunge la acest rezultat.
„Așa că nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seară. Le spun asta și celor care s-au supărat, și celor care s-au bucurat. (…) Ne concentrăm pe alegerile europarlamentare ”, a mai declarat Dragnea.
Întrebat dacă duminică seară va anunța un candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale, Liviu Dragnea a spus, râzând: „Duminică seară voi anunța ceva”.
Întrebat la Adevarul dacă s-a hotârât să candideze la președinție, Liviu Dragnea a spus: ”După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm. (…) Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”.

Vezi și

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

Vești mari! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare