sursa foto:  antena3.ro

Orban: ‘Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureștiului. PSD a adus minciună, corupție, prostie, incompetență și o lipsă crasă de respect’

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat că: ”Toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percep faptul că cei care au condus Bucureştiul au dus Bucureştiul spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD au cu cine să voteze”.

 

 

„Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit şi faţă de bucureştean. De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, de nişte oameni care nu au nicio legătură.

Toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percep faptul că cei care au condus Bucureştiul au dus Bucureştiul spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD au cu cine să voteze: Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, şi cei şase candidaţi la primăriile de sector, pe care îi susţinem de comun acord – USR PLUS şi PNL. De asemenea, echipele de candidaţi la Consiliul General şi la consiliile locale de sector şi foarte mulţi specialişti, profesionişti, foarte mulţi oameni de calitate care contribuie la identificarea şi la punerea în practică a soluţiilor pentru Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

 

 

 

El a adăugat că Bucureştiul are nevoie de un guvern care să fie cu faţa la problemele bucureştenilor şi care să fie un partener real cu adminstraţia Capitalei.

 

 

 

 

„Cu o singură condiţie – ca administraţia să fie condusă de oameni care să aibă proiecte corecte, să vrea să facă ceva, de oameni care să pună pe masă toate acele programe de care are nevoie Bucureştiul, pachetele de soluţii care au nevoie de sprijinul Guvernului. Declar limpede şi clar: va avea întreg sprijinul Guvernului pentru toate proiectele care sunt vitale pentru Bucureşti”, a conchis Orban.

Citește și:

Șoc total! Dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, clasat de DNA. Cercetările au fost făcute împreună cu OLAF și DLAF

Veste bună pentru anumiți angajați! Se dau noi sporuri

Pensiile, direct vizate! Florin Cîțu a făcut anunțul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare