sursa foto:  impact.ro

Orban, reacție despre scandalul momentului: ‘Problemele nu se rezolvă prin astfel de pâre nejustificate ale liderului de sindicat’

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat că problemele din ROMATSA nu se rezolvă prin „pârele nejustificate” ale liderilor de sindicat.

Orban i-a acuzat pe liderii ATSR de subiectivism şi a amintit că şeful Direcţiei Regionale Bucureşti, Florentin Ulmeanu, lucrează de cel puţin opt ani în ROMATSA şi că a avut şi funcţii de conducere.

„Să prezinţi numai o parte a activităţii unui om, fără să aminteşti faptul că domnul respectiv lucrează de cel puţin opt ani în ROMATSA, arată un subiectivism pe care nu l-am văzut până acum la liderii de sindicat. Când a fost nevoie de oameni serioşi, ei au ştiut la cine să apeleze atunci când erau pe punctul de a rămâne fără licenţa de operare. Noi am rezolvat imediat speţa cu fraţii Micula, făcând ceea ce trebuia să facă statul român şi un Guvern normal la cap de opt ani de zile”, a afirmat premierul.

 

 

 

 

El şi-a exprimat încrederea în deciziile manageriale ale directorului ROMATSA, Valentin Cimpuieru, susţinând că acesta este un specialist.

 

 

 

„Problemele ROMATSA nu se rezolvă prin astfel de pâre nejustificate ale liderului de sindicat, ci prin decizii manageriale extrem de serioase care, în criza care a fost provocată de criza din domeniul transportul aerian, trebuie să ofere soluţii pentru a susţine activitatea ROMATSA”, a mai spus premierul Orban.

Şeful Guvernului a fost vineri într-o vizită de lucru la Tulcea şi a inspectat şantierul de la podul peste Dunăre, portul Isaccea şi şantierul naval din municipiul Tulcea. În timpul vizitei, Orban a fost însoţit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Citește și:

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare