sursa foto:  ziarulputerea.ro

Oreste profețește dezastrul pentru Dan Barna! Motivul pentru care nu va intra în turul 2 la prezidențiale

Jurnalistul Oreste Tedorescu l-a făcut praf pe prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna. Oreste l-a desființat pe șeful USR, după ce acesta din urmă l-a atacat pe Klaus Iohannis.

Mai mult, Oreste consideră că Barna și compania au vampirizat succesul profesional al Laurei Codruța Kovesi în scop electoral.

Totodată, el a profețit dezastrul pentru USR-PLUS, anunțând că Barna se va clasa pe locul 3 la alegerile prezidențiale.

„Sunt două chestiuni aici: așa cum am dezavuat și cum mi s-a părut de un grotesc inimaginabil cățărarea pe cadavrul Alexandrei în lansarea campaniei prezidențiale a domnului Cumpănașu, la fel de nefrecventabilă și chiar urâtă mi se pare declarația domnului Barna că USR a făcut diferența pentru numirea Kovesi. Să vampirizezi succesul profesional al cuiva în scop electoral, nu este cu nimic mai pardonabil decât toată campania pe care o face domnul Cumpănașu.

Mie mi se pare că domnul Barna este consiliat greșit. Noi, creștinii tradiționaliști și conservatori, știm cine este Mesia. Doar el ne poate face fericiți oriunde ar fi. Sloganul domnului Barna „Fericiți în România” mi se pare într-o notă exagerată la fel ca toate predicatele de campanie ale domniei sale. Eu nu cred că vreun președinte al României poate asigura vreunuia dintre noi fericirea. Fericirea este un concept mult mai adânc. Sfatul meu pentru Barna este să se uite puțin în oglindă și să își revizuiasca cumva retorica de campanie. Dânsul nici nu mai are nevoie de rival. Fiecare declarație a domniei sale îi mai scade câte un punct. Cel mai mare dușman al domnului Barna în campanie electorală este chiar Barna.

Este evident că domnul Barna se poziționează ca un challenger direct al domnului Klaus Iohannis. Pentru domnia sa și capul domniei sale (Dan Barna – n.r.), nu încape nicio îndoială că nu intră în turul 2 și atunci, prin asociere, acesta dorește să atragă atenția că este singurul competitor cu șansă să îl bată în turul 2 pe Klaus Iohannis. Eu nu cred. În lumina ultimelor declarații și a multor scandaluri din USR, cred că domnul Barna se va clasa pe locul 3.

Acum, după ce mama națiunii, tovarășa Dăncilă, a anunțat că a deblocat fonduri pentru primari, cred că și-a asigurat o prezență foarte activă a primarilor care vor reuși să păstreze scorul PSD undeva între 18%-22%. Deși nu merită și ar fi fost mult mai interesant un tur doi cu Dan Barna și Klaus Iohannis, pentru că PSD nu mai merită să intre în nicio competiție electorală importantă, cred că realitatea și aritmetica politică plasează PSD pe poziția a doua”, a spus Oreste Teodorescu, pentru PSnews.ro.

Vezi și Vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

 ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Ordin de muşamalizare! Șeful Poliției ar fi intervenit personal pentru stingerea scandalului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare