sursa foto:  www.ultimele-stiri.eu

Parteneriat-surpriză pentru Marian Munteanu

Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România (AN), a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Craiova, că scopul formațiunii politice pe care o conduce este de a promova valorile, dar și că a încheiat un parteneriat cu un partid istoric în țara noastră.

Liderul AN a dezvăluit că partidul său a încheiat s-a aliat cu Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat (PNȚCD), în lupta pentru alegerile parlamentare.

Vezi și VIDEO/Oprea, făcut ilegal general? „E fost bodyguard!”

„În tinerețea mea am avut șansa să fiu alături de domnul Corneliu Coposu, Ion Rațiu — personalități mari ale țării noastre și lideri de seamă ai PNȚCD care au venit să pună umărul și să nu ceară nimic. Este un partid care are o tradiție importantă, pe care eu o respect, și care a venit să ne sprijine. Aurelian Pavelescu a fost colegul meu de facultate”, a afirmat Munteanu, citat de Agerpres.

„Alianța Noastră România este un partid cu totul nou, care are într-o proporție covârșitoare oameni care nu au făcut politică sau care au fost membri în unele partide încercând să facă câte ceva. (…) Unul din principalele noastre obiective este să sprijinim promovarea unor oameni de valoare, cinstiți, competenți, patrioți autentici. Acestea sunt cuvintele cheie: cinste, competență și patriotism. De asta este nevoie în România”, a precizat președintele Alianței Noastre România.

Vezi și Dezvăluiri incendiare despre Alina Gorghiu. Contracte și dosare

            Isărescu, Kovesi, MRU sau Hagi… Lista celor pe care Oprea i-a făcut ILEGAL colonei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare