sursa foto:  Facebook

Pe banii noștri! Diva sexy salariu uriaș la ASF – vezi detalii care te vor enerva la culme

Ce bine este să lucrezi la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) și să fii plătită cu mii de euro din banii românilor care plătesc taxe și impozite. Știm deja că președintele și vicepreședintele încasează lunar aproximativ 14.000 de euro.

Dar angajatele? Ne referim la sexy angajatele recomandate de CV-urile în care sunt trecuți bărbații celebri cu care au umblat. Ei bine Cristina Bădănoiu încasează în fiecare lună 20.000 de lei plus alte comisioane aferente postului, scrie Can Can.

De aceea și-a permis să meargă în Grecia de pe o insulă pe alta cu elicopterul doar ca să ia masă. Se pare însă că ar mai avea și un sponsor pentru acest extravaganțe.

În vacanța de lux din Grecia, aceasta a fost însoțită de Catrinel Frîncu, şi ea angajată la ASF, care, potrivit presei centrale, ar avea o remuneraţie lunară care s-ar situa între 5.500 şi 8.500 de euro lunar.

Vezi și Salariul URIAȘ pe care-l câștiga Victor Ciutacu la Rtv! Cât câștigă acum

Despre Cristina Bădănoiu, care lua parte la ședințele UNPR stând chiar de-a dreapta lui Gabriel Oprea, presa a scris că a  avut relații cu mai mulți bărbați căsătoriți ca Remus Truică, Alin Petrache, dar și Generalul Gabriel Oprea cu care ar fi fost în mașină în noaptea în care polițistul Gigina și-a pierdut viața.

Înainte de ASF, Cristina ajunsă la 35 de ani acum, a lucrat la ROMATSA pe câteva mii de euro, fiind recomandată de Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților pe atunci.

Pare că PSD-UNPR face recrutări de personal pe criterii de competențe în… educație… în acord cu programul de guvernare pe care se grăbesc să-l modifice pentru a plăti salarii uriașe bugetarelor. Sau în acord cu lipsurile bărbaților din PSD, care își plătesc amantlâcurile din banii contribuabililor. Că au lipsuri, îi înțelegem și este vizibil. Că le plătesc din bani publici, este deja o problemă cu iz penal de abuzul în serviciu pe care se grăbesc să-l modifice.

„Surse militare vorbesc despre o anume Cristina Bădănoiu, o prințesă educată la universitățile Fratelli și Bamboo. Generalul și-ar ține arma în rastelul acestei hetaire de Snagov și și-ar desfășura tragerile de noapte în poligoane deținute de apropiați. Armamentul și logistica la care apelează se zice că sînt puse la dispoziție tot de statul român, dama mergînd la coafor cu organele după ea. Escorta și coloana sînt, de altfel, ultima fiță în conversațiile pițipoancelor de București, care au început să ceară, în locul Vuitton-ului și al garsonierei, gardă SPP la discotecă, “Steaua României” cu cristale Swarovski, pensie de veterană de război și salve de tun la înmormîntare”, scriau Catavencii în luna septembrie 2015.

În cazul în care vă întrebați unde sunt banii dumneavoastră.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare