sursa foto:  psnews.ro

Salariul URIAȘ pe care-l câștiga Victor Ciutacu la Rtv! Cât câștigă acum

După 9 ani în trustul Intact unde câștiga foarte bine, realizatorul TV, Victor Ciutacu a ales să plece la România Tv în anul 2013. Motivul a fost unul cât se poate de motivant: banii. Jurnalistul Cristi Brancu a dezvăluit atunci că fostul său coleg de trust încasează de la patronul Ghiță nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

Acum, însă lucrurile arată foarte rău pentru România Tv și jurnaliștii au început să părăsească postul unul după altul. Cum Sebastian Ghiță nu mai poate finanța televiziunea, nu mai sunt bani pentru salarii și nici publicitatea nu ajunge. Corina Dragotescu sau Geanina Lungu sunt doar două dintre numele celor care au ales să nu mai continue la canalul de știri.

Decizia lor a venit în contextul în care mai marii Rtv au anunțat că toți angajații vor încasa un salariu de 1000 de lei, indiferent de poziția pe care o ocupă.

Așadar și Victor Ciutacu probabil câștigă acum 1000 de lei. Însă cu siguranță nu se poate plânge pentru că sumele încasate până acum îi permit în continuare un trai luxos.

Citește și…

Rareș Bogdan este exaltat! Ce l-a făcut să se dezlănțuie

A scăpat „BOMBA”! Informația-cheie ce i-a „alunecat” lui Tudorel Toader la audieri

Telekom România, tun de proporții! Mutarea care îi aduce o SUMĂ COLOSALĂ

EXCLUSIV! Cum s-a resimțit criza politică din România la Bruxelles și cine este de vină că suntem repetenți la fonduri europene

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare