sursa foto:  gadget.ro

Telekom România, tun de proporții! Mutarea care îi aduce o SUMĂ COLOSALĂ

Telekom România vrea să dea un tun de proporții cu o celebră clădire a Capitalei. La aproximativ 500 de metri de mall Vitan și la circa 10 minute de Piața Unirii, undeva pe Calea Dudești, zace în paragină unul dintre edificiile de renume din Sectorul 3.

Aflată acum în proprietatea Telekom România, POȘTA VITAN a fost scoasă la mezat. Pe celebra clădire a fost pus un banner, cu un număr de telefon, care îi anunță pe trecători că aceasta este de vânzare.

Reporterul Bugetul.ro a apelat acel număr și a aflat prețul cerut de Telekom în schimbul Poștei Vitan, precum și modul în care se vinde aceasta.

Nu mai puțin de 4.800.000 de euro vrea să obțină compania subsidiară a Deutsche Telekom. Acest preț nu se negociază, deoarece Poșta Vitan se vinde prin licitație.

Sursa foto: dollo.ro

La telefon ni s-a mai spus că nu se înstrăinează doar de o singură clădire, ci mai multe, aflate în aceeași curte, precum și terenul aferent lor, toate acestea fiind incluse în suma colosală menționată anterior.

În total, Telekom România vinde o suprafață construită de 8.840 mp, din care 6.578 mp sunt utili. De asemenea, suprafața terenului este de 4.797 mp.

Despre Poșta Vitan

Vechea Poștă Vitan a fost ridicată în anii ’50, la intersecţia Căii Dudeşti cu str. Teodor Speranţia şi Vulturilor. Spre sfârşitul anilor ’80, aceasta își pierdea vecinătăţile şi, totodată, valorea contextului. De la cea mai masivă clădire din zonă, urma să devină o construcţie „cochetă” între marea de blocuri tip, informează bucurestiivechisinoi.ro.

Potrivit sursei citate, esplanada pe care o avea în trecut a fost înjumătăţită, pentru a face loc noilor artere care deservesc Calea Vitan.

Vezi și EXCLUSIV! Cum s-a resimțit criza politică din România la Bruxelles și cine este de vină că suntem repetenți la fonduri europene

Atenție! Cum s-a modificat examenul auto și ce trebuie să știe cei care vor să obțină carnetul de conducere

Detalii interesante! Rareș Bogdan dezvăluie adevăratul plan al lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.