sursa foto:  cvlpress.ro

Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Instituțiile statului par a fi o afacere în familia PSD pentru că numirile în funcții cheie bine remunerate nu au nimic în comun cu competența. Din acest motiv probabil, ministrele nu dau randament, iar companiile de stat sunt pe butuci.

Fostul soț al Olguței Vasilescu, Ovidiu Wlassopol, prim-vicepreședintele ASF, plătit cu 13.800 de euro lunar a făcut o nouă numire care ridică semne de întrebare. Fost jurnalist, aceasta și-a ales ca și consilier în relația cu instituțiile media pe Cristian Muntean, președinte al Asociației Societăților de Service Auto.

Recent, Profit.ro a relatat o serie de alte numiri surprinzătoare la ASF, precum aducerea Ioanei Cazacu, fost secretar de stat și fost director al Departamentului pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbaț și fina fostului premier Victor Ponta, la șefia uneia dintre cele mai importante Direcții din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, susținută tot de prim-vicepreședintele Ovidiu Wlassopol.

Printre consilierii prim-vicepreședintelui ASF Ovidiu Wlassopol se numără și Monica Mișa, soția ministrului Finanțelor. Tot în ASF lucrează și soția lui Wlassopol.

Citește și…

(DOVADĂ) De la butoanele SRI la agricultură! Cine conduce, de fapt, firma unui fost șef al Serviciului Român de Informații

Interesant! Ce pensie ÎNCASEAZĂ Miron Cozma, ca victimă a Mineriadelor

EXCLUSIV! Situație dezastruoasă la un minister important! Tudose aprobă! Ce au făcut cu milioane de euro!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare