sursa foto:  ziare.com

Pentru a intra în patul fetelor, un tânăr s-a dat luptător la Serviciul de Acțiuni Speciale! Ulterior, a fost luat pe sus de ‘Mascați’ și reținut

Un tânăr de 31 de ani, din Târgu Mureș, a pretins că lucrează la Serviciul de Acțiuni Speciale, pentru a avea succes la fete.

Mai mult, el și-a făcut și o legitimație falsă, pentru a dovedi că este „Mascat”.

S-a dat drept luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Foto: Poliția Română

 

În data de 25 mai 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au efectuat o percheziție, în Târgu-Mureș, la locuința unui bărbat de 31 de ani, care și-a confecționat o legitimație de poliție falsă. Cu ocazia percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat legitimația în cauză, scrie Adevărul.

Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul s-a recomandat mai multor persoane din Târgu-Mureș, în special domnișoarelor, pentru a le atrage atenția, ca fiind luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Informația a ajuns și la urechile adevăraților polițiști și au început cercetările în cauză.

A fost eliberat, după 24 de ore petrecute după gratii

Falsul agent s-a ales cu un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „fals material în înscrisuri oficiale”.

În fapt, în baza activităților investigative derulate și a informațiilor obținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu, la data de 27 aprilie a.c., cu privire la faptul că cel în cauză și-ar fi confecționat o legitimație de poliție falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor persoane din municipiul Târgu-Mureș ca fiind polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Serviciul pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta și-ar fi confecționat singur legitimația și s-ar fi recomandat a fi polițist începând cu anul 2022”, a transmis IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „fals material în înscrisuri oficiale”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare