sursa foto:  digi24.ro

Petre Daea: ‘Eu combat gândacii, nu-i mănânc. Haideți să ne ducem la mămăliga noastră, pentru că o vedem afectată pe câmp’

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut o declarație spumoasă referitoare la mâncare preparată din insecte. Daea a ținut să sublinieze că el combate gândacii, nu-i mănâncă.

Totodată, ministrul Daea a tras un semnal de alarmă cu privire la cât de afectate sunt culturile de porumb, în această perioadă.

Eu, de regulă, ca inginer agronom, combat gândacii, nu-i mănânc. Lucrurile acestea nu țin, pentru că vin împotriva firii. Întrebați pe oricine. Noi nu trebuie să ne abatem de la drumul cunoscut, pentru că am constatat că, atunci când o facem, greșim.

Am și auzit ca suport al justificării că avem o proteină nouă, eu le-am spus că lăcustele trăiesc tot pe pământ, ele mănâncă vegetație. Adică nu reprezintă o sursă sigură. Nu are rost să mai discutăm.

Haideți să ne ducem la mămăliga noastră, pentru că o vedem afectată pe câmp, aceasta este îngrijorarea ministrului”, a declarat Petre Daea la România TV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare