sursa foto:  Romania TV

Petre Daea îi liniștește pe români cu privire la scumpirea alimentelor: ‘În perioada următoare nu se pot întrezări, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Prețurile la produsele de bază s-au stabilizat’

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a precizat dacă să ne așteptăm la noi scumpiri în această iarnă, în contextul în care jumătate dintre români spun că au fost foarte afectați de creșterea prețurilor din acest an.

 

Aproximativ 47% dintre români spun că au fost foarte afectați de scumpiri, și peste 90% se așteaptă în continuare la creșteri de preț, în special la energie, alimente și întreținere.

În perioada următoare nu se pot întrezări, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze.”, a declarat ministrul Agriculturii, la Antena 3 CNN.

Vezi și:

Profesorul Mircea Coșea, despre creșterea pensiilor: ‘Această măsură pe care Guvernul a făcut-o și care pare să fie un succes al guvernării este, de fapt, o oglindă a stării foarte, foarte precare, periculos de precare în care se află economia României, aflată la 40 de kilometri de un război adevărat’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare