sursa foto:  business-review.eu

Petre Roman, pentru Bugetul.ro: ‘Nu e deloc adevărat că mă mut. Sunt directorul general al Institutului Revoluției Române și cu asta mă ocup intens’

În spațiul public a apărut informația potrivit căreia fostul premier al României, Petre Roman, ar urma să părăsească țara, după ce a fost ales președinte al Universității Swiss UMEF din Geneva.

Contactat în această dimineață de Bugetul.ro, Petre Roman a infirmat. Fostul premier a declarat, pentru Bugetul.ro, că este, actualmente, directorul general al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 și cu asta se ocupă intens.

Petre Roman: „Nu se pune problema! Sunt, actualmente, directorul general al Institutului Revoluției Române, cu asta mă ocup intens”

Nu e deloc adevărat! Nu-i adevărată informația, am avut o discuție lungă cu o publicație pe această temă, le-am explicat o mulțime de lucruri, după care au scris orice porcărie le-a venit, așa că nu-mi face nicio plăcere să mai vorbesc.

Nu se pune problema (să mă mut din România – n.r.)! Sunt, actualmente, directorul general al Institutului Revoluției Române, cu asta mă ocup intens. Sigur, sunt foarte onorat și de faptul că am fost ales președinte al Universității UMEF din Geneva, unde sunt și profesor, dar asta nu înseamnă că mă mut acolo”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Petre Roman.

Eugen DINU, redactor-șef Bugetul.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare