sursa foto:  fanatik.ro

Pierderi URIAŞE ale fraţilor Becali – afacerile s-au PRĂBUŞIT

Fraţii Ioan şi Victor Becali au probleme imense în afaceri. De când au fost condamnaţi în Dosarul Transferurilor afacerile acestora s-au prăbuşit pur şi simplu, iar pierderile sunt uriaşe.

Cei doi si-au trecut bunurile si afacerile pe numele celor din familie inca din perioada in care erau cercetati in Dosarul transferurilor, procurorii avand si in prezent dificultati sa recupereze prejudiciul de 30 de milioane de lei, circa 6,6 milioane de euro.

Chiar şi aşa, nici afacerile cu care cei doi s-au consacrat nu merg bine deloc. Firmele de impresariat sportiv, unde fratii Becali erau actionari, „Becali Sport SRL” si „Becali Management Consulting SRL” sunt în gaură. Prima firma a bifat o pierdere uriasa in 2015 (9,7 milioane de lei), pentru ca, in 2016, aceasta sa se micsoreze la 880.000 de lei. Cea de a doua nu a activat in 2015, dar a bifat o pierdere de 35.000 de lei in 2016, conform Kanal D.

Conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finante, valabile pe 2017, „Becali Sport SRL” a inregistrat o pierdere de 341.756 de lei, in timp ce „Becali Management Consulting SRL” a bifat un deficit de 178.787 de lei. In total, cele doua firme au provocat o pierdere totala de 520.552 de lei, adica aproximativ 110.000 de euro.

Vezi și Toți șoferii care utilizează telefonul în timp ce conduc sunt vizați: Ce lovitură li s-a pregătit

EXCLUSIV! Gabriela Firea nu se aștepta la asta! Ce fac bucureștenii cu voucherele ei

EXCLUSIV! Planul magistral de la Cotroceni! Dragnea pe făraş. Rolul lui Florian Coldea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare