sursa foto:  ziarulnational.md

Plângere penală pe numele lui Nicușor Dan! Ce acuze i se aduc primarului Capitalei

Situație dificilă pentru primarul Bucureștiului, Nicușor Dan. Consilierii generali PSD din Consiliul General al Municipiului București au făcut o plângere penală pe numele primarului Capitalei pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

”𝐂𝐞𝐢 𝟐𝟏 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐢-𝐚𝐮 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐩𝐥𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐳𝐚̆𝐝𝐚̆𝐫𝐧𝐢𝐜𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐛𝐨𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫

Primarul Nicușor Dan se crede atotputernic și se joacă cu sănătatea consilierilor generali, a familiilor lor și a personalului din Primăria Capitalei.
În timp ce sala de consiliu rămâne ferecată tocmai pentru cei cărora le aparține, consilierii generali, primarul persistă în a ține ședințele de unul singur, într-o sală suficient de mare pentru a fi respectate toate condițiile de distanțare.
De această dată însă, ideea fixă a primarului care se ferește de consilierii PSD a avut consecințe grave.

Ieri, un consilier general PSD a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

El a anunțat imediat Direcţia de Sănătate Publică pentru a începe ancheta epidemiologică, însa, surpriză, DSP nu se grăbește.
Într-o zi întreagă, DSP a reușit să îl sune pe un singur consilier general PSD, și asta ca să îi spună, șoc și groază, că nu este contact direct, deși a stat alături de colegul pozitiv 12 ore în aceeași încăpere.
Nici până acum, la o zi după anunțarea DSP-ului, restul consilierilor generali PSD nu au fost sunați, chiar dacă au fost anunțați drept contact direct.

Dar cum s-a ajuns la această situației? Foarte simplu.

În ziua ședinței de Consiliu de vineri, primarul Nicușor Dan i-a forțat pe cei 21 de consilierii generali PSD să stea înghesuiți în sala de grup, o cameră de 20 m2, timp de 12 ore.
Primarul și-a demonstrat pe deplin competența, ședința anunțată pentru ora 11.00 a început la 16.30.
În tot acest timp primarul a negociat, sala de Consiliu fiind spațiu interzis pentru consilierii generali, fapt fără precedent pâna la domnia sa. Toate căile de acces erau păzite de polițiști locali, nu care cumva să pătrundă picior de consilier general în sala Consiliului General.
Și uite așa, refuzul primarului general Nicuşor Dan de a desfăşura şedinţele cu prezenţă fizică a tuturor consilierilor generali în sala de Consiliu, a dus la un posibil focar de infecții cu COVID-19 la Primăria Capitalei.
Și nu numai atât. Cei 21 de consilieri generali PSD, fiecare fiind acum contact direct cu cel pozitiv, s-au întâlnit pe holurile primăriei și cu consilieri generali PMP. Aceștia, la rândul lor, au stat față în față cu primarul general.
𝐓𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚𝐧 𝐜𝐚̆𝐫𝐮𝐢𝐚 𝐧𝐮-𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐚𝐛𝐮𝐳 𝐠𝐫𝐚𝐯 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢‼️”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

 

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare