sursa foto:  https://www.romaniatv.net

Planul PSD care îi va ajuta pe șoferii români! Ce se va întâmpla cu tarifele RCA!

Social-democrații vor propune în coaliția de guvernare ca tarifele de referință RCA să fie înghețate la nivelul lunii martie 2022, au declarat luni surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, PSD ar dori ca plafonarea tarifelor RCA să se realizeze pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 3 luni.

Consiliului Concurenței ar fi invocat riscul de infringement într-un asemenea scenariu și preferă o altă abordare. PSD-iștii sunt nemulțumiți de activitatea șefului instituției, Bogdan Chirițoiu, în cazul pieței de asigurări în contextul falimentului Euroins, social-democrații fiind de părere că acesta a procedat la fel și în contextul falimentului City Insurance deși erau semne că sunt probleme pe piața asigurărilor, au precizat sursele citate.

Preţul poliţelor RCA nu o să crească în urma falimentului Euroins pentru că deja sunt luate măsuri astfel încât tarifele practicate de către asigurători să rămână în piaţă cele din 2022, a declarat, luni, preşedintele ASF, Nicu Marcu.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare