sursa foto:  medikatv.ro

Poliția Capitalei a intrat la rupere! Amenzi usturătoare aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție

Poliția Capitalei a făcut „prăpăd” în București, amendându-i pe care nu au purtat mască de protecție.

Polițiștii bucureșteni informează că au aplicat amenzi de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie.

„Noaptea trecută, 10/11 iulie a.c., peste 120 de poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acţionat pe raza întregului municipiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru de prevenirea răspândirii SARS-Cov2, fiind constatate mai multe încălcări ale normelor legale în vigoare.

La data menţionată, peste 180 de efective reprezentând polițiști ai Capitalei, polițiști ai Poliției Locale București, jandarmi ai Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București şi reprezentanți ai Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au desfășurat o acțiune în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, precum și pentru respectarea altor acte normative în vigoare.

În urma acțiunii ce a vizat 75 de societăți comerciale din municipiul București, echipele mixte de control au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 122.000 de lei. Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie.

Acțiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.”, informează DGMPB.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Contracte de mii de lei pentru ‘băieții deștepți’ din PNL. Prin ce încrengături dubioase au reușit să dea lovitura

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare