sursa foto:  snppc.ro

Poliția de Frontieră are un nou inspector general! Cine a câștigat concursul pentru șefia IGPF

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră are un nou șef plin. Împuternicit la șefia IGPF în luna februarie a acestui an, comisarul-șef Victor Ștefan Ivașcu a obținut acum funcția prin concurs. Conform surselor Bugetul.ro, Ivașcu a luat nota 8,16 la concursul organizat pentru ocuparea funcției de inspector general al IGPF.

Potrivit surselor Bugetul.ro, contracandidatul lui Ivașcu a fost comisarul-șef Victor Dumitru Mariniuc. Acesta nu a luat notă de trecere la concursul pentru șefia Poliției de Frontieră, obținând doar 5,58.

Nota de promovare a concursului a fost minimum 7.

Înainte de a fi împuternicit la șefia Poliției de Frontieră, Victor Ivașcu fusese împuternicit director-adjunct la șefia Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Detalii controversate despre noul șef al IGPF

Potrivit publicațiilor Național și Ziare.com, Ivașcu este iubitul Ștefaniei Ferencz. Informația a fost confirmată, pentru Bugetul.ro, de surse din sistem.

După cum se poate observa într-una dintre declarațiile de avere ale actualului secretar general al MAI, ce a fost verificată de Bugetul.ro, Gabriela Ferencz și Victor Ivașcu au împreună un copil. Această informație am publicat-o deja, în luna mai, AICI!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare