sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Bode îi arată cu degetul pe polițiștii de frontieră, dar partenerul de viață al protejatei sale este șeful Poliției de Frontieră

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, i-a criticat pe polițiștii de frontieră, arătând cu degetul spre corupția din interiorul Poliției de Frontieră. Ce a uitat să menționeze șeful Internelor este faptul că Poliția de Frontieră este condusă de partenerul de viață al protejatei sale, Ștefania Gabriella Ferencz, cunoscută drept „Blonda lui Boc”. Ferencz este secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne.

Mai precis, în luna februarie a acestui an, comisarul-șef Victor Ștefan Ivașcu a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, la șefia Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Potrivit publicațiilor Național și Ziare.com, Ivașcu este iubitul Ștefaniei Ferencz. Informația a fost confirmată, pentru Bugetul.ro, de surse din sistem.

Mai mult, după cum se poate observa într-una dintre declarațiile de avere ale actualului secretar general al MAI, ce a fost verificată de Bugetul.ro, Gabriela Ferencz și Victor Ivașcu au împreună un copil.

Ministrul de Interne, Lucian Bode: „Nu există corupţie fără corupţi, nu există trafic ilegal la frontieră fără frontierişti”

Nu există corupţie fără corupţi, nu există trafic ilegal la frontieră fără frontierişti. Traficul ilegal la frontieră nu se realizează cu piloţi de la Romatsa, se realizează cu oameni din sistem. Iar cei pe care îi prindem, îi documentăm, sunt deferiţi justiţiei”, a declarat, la Digi24, conform News.ro.

„Blonda lui Boc” a devenit „Blonda lui Bode”

Vezi și Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

Odată cu sosirea la șefia Ministerului de Interne, Lucian Bode a avut grijă să-și ia și secretara de la Ministerul Transporturilor după el, solicitând transferul acesteia la MAI, în luna ianuarie a anului 2021.

Cariera explozivă a Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001, când, ieșită de pe băncile facultății, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc.

Ulterior, tânăra originară din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD.

Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucrat în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Când Boc a fost premier al României, Ferencz a fost adusă Director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie, pe post de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

Între 2019 și 2020, Ferencz a ocupat funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor. Apoi, ea a ajuns la Ministerul de Interne, pe post de secretar general, funcție pe care o ocupă în prezent.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare