Poliția Română anunță că fugarul Cătălin Cherecheș a fost prins în timp-record! ‘Capturarea acestuia a durat numai patru zile’

Comisarul-șef de poliție Georgian Drăgan, reprezentant al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), a declarat, miercuri, că primarul fugar, Cătălin Cherecheș, a fost capturat în timp-record.

Potrivit lui Georgian Drăgan, prinderea lui Cătălin Cherecheș a durat doar patru zile, acesta fiind capturat în urma colaborării polițiștilor români cu partenerii externi, în special cu cei din Germania.

Când va sosi în țară, Cătălin Cherecheș va merge la pușcărie, în vederea executării pedepsei, a mai precizat Drăgan.

Capturarea acestuia a durat numai patru zile. Poliția Română a oferit informații esențiale partenerilor externi. Am beneficiat și de sprijinul partenerilor interni.

În exterior am colaborat cu autoritățile din Germania în principal, din Austria, din Ungaria, dar și din Italia. iar aseară urmăritul internațional a fost depistat în Germania.

Acesta a fost reținut de polițiștii de acolo și urmează a se derula procedura specifică în astfel de situații pentru predarea sa către România în vederea executării pedepsei.

Doresc să subliniez faptul că am avut o colaborare excelentă cu partenerii străini care ne-au sprijinit în localizarea și reținerea acestuia.

Această localizare a fost efectuată de către partenerii externi pe baza informațiilor oferite de colegii din Poliția Română. Această colaborare s-a concretizat în prinderea în timp-record acestuia”, a afirmat, la B1 TV, Georgian Drăgan.

„Va fi încarcerat în vederea executării acestei pedepse”

„Procedura este încarcerarea acestuia, în vederea executării pedepsei, având în vedere că instanța a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 5 ani.

Așadar, va fi încarcerat în vederea executării acestei pedepse”, a mai spus el.

Amintim că, marți seara, Cătălin Cherecheș a fost prins de autoritățile germane, în Augsburg.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare