sursa foto:  reperul.ro

‘Aveți grijă de voi, căci Statul și Poliția Română nu o vor face!’ – Postarea care a aruncat în aer Facebook-ul este falsă?

Un presupus polițist, având numele pe Facebook Gabi Dumtrescu, a anunțat că a demisionat din Poliția Română, din cauza amenințărilor șefului direct.

Concret, respectivul susține că a fost printre puținii polițiști care, pe timp de pandemie, nu au aplicat amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție.

Ca atare, șeful său din cadrul IPJ Brașov l-ar fi amenințat că îl dă afară din Poliție, asta după ce, timp de 5 luni, și-ar fi primit salariul la jumătate. IPJ Brașov a reacționat cu privire la această informație și a precizat că persoana în cauză nu a lucrat în cadrul instituției. Mai mult, la această oră, contul lui Gabi Dumitrescu a fost șters de pe Facebook.

Vezi și Dezbatere cu scandal la Ministerul de Interne: ‘Este o mizerie! Asta este! Este o mizerie prin care vreți să tăiați ultimele drepturi fundamentale ale românilor!’

Azi mi-am dat demisia de la Poliția Română!

Întotdeauna am apărat omul de rând, fapt pentru care am luat decizia, în 2011, de a face parte din Politia Română!

Am fost printre puținii polițiști din România care nu au dat amenzi pentru mască știind ca este ceva nelegitim, care încalcă drepturile cetățenești! Pentru acest fapt nu mi-am primit salariul întreg ci doar 50% timp de 5 luni de zile! Ca sa vedeți câtă dreptate exista in lumea asta al naibii de ,,democratică”…

Am fost printre puținii polițiști din România care au pus tot timpul cetățeanul pe primul loc si nu politicianul…Fapt pentru care șeful meu ma tot amenința că dacă nu fac cum mi se ordonă voi fi dat afară…Uite ca mi-am dat eu demisia inainte sa imi ceara el să demisionez!

Am fost printre puținii polițiști care au avut curajul sa iasă tot timpul în față și sa spună NU nedreptății… Iar pentru asta multi ,,colegi” si-au facut cruce când am iesit pentru ultima dată din secția de poliție!

Nu regret că m-am facut polițist și cu atât mai mult că am încercat să fac din institutul de Poliție un institut dedicat cetățeanului si nu politicianului! Merg inainte cu capul sus si cu sufletul împăcat căci pentru dreptate si pentru cetatenii acestei țări am luptat si voi lupta în continuare!

Aveti grija de voi căci Statul si Poliția Română nu o vor face!”, susținea presupusul polițist.

Reacția IPJ Brașov:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, respectiv o postare pe o rețea de socializare potrivit căreia o persoană de sex masculin precizează faptul că, având calitatea de polițist, și-ar fi dat demisia din funcția deținută în cadrul Poliției Române, ca urmare a unor nemulțumiri, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să vă comunice următoarele: Întrucât în unele publicații din mediul online s-a vehiculat faptul că persoana în cauză ar fi polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, la nivelul instituției noastre au fost demarate verificări în vederea stabilirii veridicității aspectelor apărute în spațiul public, rezultând faptul că persoana în cauză nu și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare