sursa foto:  stiriletransilvaniei.ro

Polițiștii au răbufnit la adresa primarului Sibiului, Astrid Fodor: ‘Fruntașă urmașă a dulapului negrăitor’

După ce Astrid Fodor, primarul Sibiului, a declarat că o altă poliției, în afara Poliției Locale, nu mai vede în orașul pe care îl păstorește, sindicaliștii din Poliția Română au răbufnit.

Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS susține că Fodor își varsă „frustrările” asupra Poliției Române.

Interpelată fiind despre oarece deficiențe din activitatea Poliției Locale din Sibiu, Astrid Fodor (mi se strepezesc dinții când îi pronunț prenumele, ca după o felie de lămâie înfulecată drept pedeapsă … ASTRID…), primărățoaica „de la Sibiu” alege un răspuns prin care să își verse frustrările și asupra unei alte instituții, Poliția Română.
Da sigur, în Sibiu sunt anumite probleme din competența administrației publice locale, ce țin de infrastructură, de lipsa locurilor de parcare, de cuadratura Venus-Neptun, de fermentația butirică sau de dentiția cleștelui papagal. Toate motivele sunt obiective, firește, o ocazie bună însă de a arunca cu niscaiva noroi în cei pe care „îi iubește”.
„Agenții sunt mereu pe străzi, eu altă poliție nu mai văd în oraș”, declară primăreasa speculantă, pentru că, obiectivi fiind și noi, a speculat o întrebare pentru a răspunde cu o acuzație. Nefondată și nejustificată.
Știm însă că orice mizerie aruncată pe gură în spațiul public nu este incriminată dacă este emanată de un politician, fiind considerată opinie politică. Așa că madam ASTRID poate continua să scuipe, aidoma pistolului cu bule de șampon, înlocuite de venin.
Veninul îndreptat asupra Poliției Naționale și mai mult, asupra polițiștilor sibieni, ar putea fi generat oare de faptul că acum doi ani primăreasa a avizat negativ un miting al polițiștilor în centrul municipiului Sibiu, acordând simultan aviz pozitiv însă unora cu trei pancarte care manifestau pentru acordarea recreației sateliților?
Sau poate că frustrarea domniei sale, fruntașă urmașă a dulapului negrăitor, își are rădăcinile în faptul că Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS (cei cărora nu le-a permis să își strige nemulțumirile în stradă) au câștigat definitiv în instanță procesul prin care au cerut și despăgubiri?
Unde își are rădăcinile această ranchiună care observăm că o obsedează pe ASTRID? (Iar mi se strepezesc dinții!)?
Cât va continua să răspundă la întrebări de genul „de ce nu vă faceți treaba în interesul celor care v-au ales” cu răspunsuri șablon de tipul „da, dar nici Poliția Națională nu prinde hoți”!
– De ce avem gropi pe arterele principale?
– Da, dar și polițiștii e corupți!
– De ce birocrația în Primărie e atât de sufocantă?
– Da, dar și ăștia de la Rutieră nu își fac treaba!
– De ce concursurile pentru încadrare în Primăria Sibiu par a fi aranjate?
– Ei lăsați, că am văzut eu un băiat de la rutieră fără cașchetă!
De ce nu vă vedeți de pătrățica dumneavoastră administrativ-teritorială, doamna ASTRID, și vă macină grija de alte instituții ce nu sunt în subordinea primăriilor? V-ați fi dorit ca Poliția Națională să vă fie sub stilou, așa-i? Continuați să visați, doamna ASTRID!”, este mesajul SNPR Decus.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare