sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Prefectul Capitalei îi cere voalat lui Clotilde Armand să-i plătească pe sortatori, pentru a rezolva criza gunoiului din Sectorul 1

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a găsit soluția, pe termen scurt, pentru rezolvarea problemei gunoiului din Sectorul 1.

Alin Stoica a declarat că ar trebui rezolva blocajul financiar dintre prestatorul de servicii și sortatori. De aici putem deduce că Stoica îi cere primarului Clotilde Armand să rezolve acest blocaj și să plătească sortatorii.

Ieri (luni – n.r.) am avut o discuție cu Romprest și cu sortatorii, soluția juridică există, poate fi pusă în aplicare, eforturile au fost de toate părțile să se ajungă la o înțelegere, astfel încât lucrurile să fie rezolvate pe termen scurt cel puțin prin acordul tuturor. Știu că există un diferend destul de adânc între administrația locală și prestatorul de servicii, nu poate fi rezolvat peste noapte, necesită timp, fie pe calea justiției, fie de comun acord, însă până la momentul respectiv trebuie găsită o soluție rapidă.

Sunt discutate toate variantele, dacă apar și idei noi sigur pot fi discutate, dar există deja unele variante care operaționalizate ar debloca pentru o perioadă de timp situația în mod punctual”, a spus prefectul, la Digi 24.

Pe termen scurt există un blocaj financiar între prestatorul de servicii și sortatori intervenția acolo ar putea debloca pe termen scurt astfel încât sortatorii să primească gunoaiele. Această soluție e doar pe termen scurt”, a mai spus el.

Vezi și

EXCLUSIV Prima reacție a Ralucăi Turcan, după ce un ministru USR-PLUS a cerut modificarea formulei de calcul a pensiilor militarilor și polițiștilor

Alina Mungiu-Pippidi intră la rupere în privința PNRR-ului: E scris de asemenea repetenți, care s-au opus sistematic ani de zile eforturilor de a-i educa

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare