sursa foto:  jurnalistii.ro

Premierul Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat de suflarea românească! Ce se întâmplă cu salariul minim

Vești importante pentru toți românii! Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, ce se va întâmpla cu salariul minim pe economie.

Preşedintele PNL a declarat, luni, că săptămâna aceasta va fi finalizat studiul de impact cu privire la creşterea salariului minim.

„Constatăm că PSD şi-a pierdut complet uzul raţiunii, PSD a devenit o sursă de minciuni răspândite sistematic, care nu au nicio legătură cu realitatea. Singurul lucru care le-a mai rămas la dispoziţie în încercarea disperată de a mai câştiga voturi este calomnia, minciuna, manipularea, dezinformarea, care sunt aplicate pe scară largă. (…) Le spun bunicilor şi părinţilor noştri că PNL are ca obiectiv creşterea pensiilor, că nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. (…) Ne dorim creşterea pensiilor bazată pe o dezvoltare economică, pe piloni stabili şi sustenabili, cum sunt investiţiile, creşterea productivităţii, dinamizarea economiei, creşterea salariului”, a precizat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Ludovic Orban a adăugat, totodată, că angajaţii nu trebuie „să se teamă” că le va scădea salariul.

„Niciun angajat nu trebuie să se teamă că este în pericol să i se scadă salariul, dimpotrivă în cursul acestei săptămâni vom finaliza analiza şi studiul de impact şi vom propune creşterea salariului minim pe economie, cu o sumă care urmează să fie stabilită în baza unor indicatori obiectivi – indicele productivităţii, creşterea economică, rata inflaţiei, astfel încât această creştere a salariului minim să aibă efecte benefice asupra economiei şi să ducă cu adevărat nu numai la creşterea veniturilor angajaţilor, ci şi la o stabilitate a companiilor şi la crearea unor stimuli pentru dezvoltarea economică”, a explicat prim-ministrul.

Vezi și

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere modificarea proiectului care urcă vârsta de pensionare la 75 de ani

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare