sursa foto:  zf.ro

Premierul Ludovic Orban este mâhnit de decizia UDMR

Premierul Ludovic Orban este mâhnit de decizia UDMR care a votat marţi, alături de PSD, majorarea pensiilor cu 40%. Şeful Executivului a precizat că este regretabil că, după ce Uniunea a fost alături de PNL în comisiile reunite de buget ale Parlamentului şi nu a participat la adoptarea raportului pe proiectele de rectificare bugetară, acum şi-a schimbat poziţia.

Este regretabil faptul că după ce au fost alături de noi în Comisia de Buget-Finanţe şi nu au participat la această decizie, au schimbat poziţia şi într-un fel au avut o contribuţie la această decizie a PSD.

În ceea ce ne priveşte pe noi PNL ne interesează să câştigăm alegerile cu un scor cât mai mare astfel încât să nu fie necesare alianţe foarte ample care să complice guvernarea României.

România are nevoie în următorii ani, nu numai patru ani, următorii opt până la zece ani, are nevoie de o guvernare stabilă, coerentă, care să acţioneze clar, precis pentru dezvoltare rapidă a României, printr-o creştere a veniturilor oamenilor pentru o modernizare reală a României, pentru o creştere a vitezei de realizare a tuturor proiectelor în societate şi în economie, a declarat Orban, întrebat marţi la Cluj ce opinie are că UDMR a votat alături de PSD creşterea pensiilor cu 40% , notează news.ro

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare