sursa foto:  tribuna.ro

Premierul Tudose șochează: ‘Dacă așa vor, să îşi ia salamul online’

Premierul Mihai Tudose oscilează când vine vorba de comunicarea în spațiul public. Când are reacții demne de lăudat, când vine cu glume ca în emisiunea de pamflet a lui Felix Rache, fost jurnalist Antena 3, actual consilier al prim ministrului. Vine cu glume când este vorba despre probleme serioase totuși.

După controversata declarație cu Terente, care efectiv nu prea-ți vine s-o comentez de jenă, urmează acum o altă abordare cam de colțul străzii. Potrivit Agerpres, acesta a declarat că el că nu face plăţi online, dar nu are nimic împotrivă ca alţi oameni, dacă aşa vor, ‘să îşi ia salamul online’.

În această epocă modernă în care trăim, utilizarea tranzacțiilor online, este o necesitate. Chiar dacă cei mai în vârstă de la țară nu știu depre ce este vorba, de multe ori, copiii lor utilizează acest sistem de plată, criticat inexplicabil de premierul Tudose.

Trebuie să îi explicăm cumva premierului, care are și poziții foarte bune uneori, că trăim în secolul XXI și că întoarcerea în timp nu ne avantajează.

Comunicarea publică nu este un pamflet și nu poate fi tratată ca atare.

Citește și…

EXCLUSIV! Abuz uriaș și un caz revoltător! Cum aplică legea unii dintre cei care ne garantează JUSTIȚIA

De necrezut! Instituția publică din România care nu dorește să admită că e publică

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș?

EXCLUSIV! Absolut halucinant: ce afacere ar avea Erbașu cu Biserica Ortodoxă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare