sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Președintele Senatului, Anca Dragu, despre revocarea Avocatului Poporului: ‘Este o scrisoare în care Comisia de la Veneția cere clarificări’

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că a primit în prima parte a zilei de miercuri scrisoarea Comisiei de la Veneţia în care se cer clarificări despre revocarea din funcţie a Avocatului Poporului.

„Comisia de la Veneţia nu critică. Este vorba despre o scrisoare pe care eu am primit-o astăzi, undeva înainte de ora 11,00. Este o scrisoare în care Comisia de la Veneţia cere clarificări despre această revocare (a Avocatului Poporului – n.r.). De fapt, Comisia de la Veneţia spune că are informaţii, nu ştiu de la cine, că va fi demis Avocatul Poporului şi cere explicaţii”, a spus Dragu la Palatul Parlamentului, întrebată de ce nu a informat opinia publică cu privire la scrisoarea Comisiei de la Veneţia.

Dragu a adăugat că a trimis scrisoarea către Comisia juridică din Senat, iar aceasta urmează să formuleze un răspuns pentru Comisia de la Veneţia.

„Scrisoarea este trimisă către Reprezentanţa Permanentă a României la Strasbourg, este transmisă către mai multe persoane. Nu este nimic secret”, a afirmat preşedintele Senatului, informează agerpres.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare