sursa foto:  g4media.ro

Prima reacție a finului lui Vasile Dîncu: Prof. Dîncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După un timp, ne-am strâns toți la aceeași masă

Radu Popa, deputat PSD, finul lui Vasile Dîncu, a comentat imaginile surprinse, sâmbătă, de paparazzi Gândul.

Fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, a prânzit cu Vasile Dîncu, fost ministru PSD al Apărării, Radu Popa, deputat PSD, dar și cu Claudiu Târziu, senator AUR, au dezvăluit jurnaliștii de la Gândul, care au și prezentat o serie de imagini în acest sens.

Într-o postare pe Facebook, Popa susține că el și Vasile Dîncu s-au întâlnit cu generalul Florian Coldea întâmplător la restaurantul din Capitală. Mai mult, spune el, acolo se mai aflau un deputat PSD, unul de la PNL și un celebru jurnalist.

Despre Claudiu Târziu, Radu Popa spune că s-a întâlnit, împreună cu Vasile Dîncu, cu senatorul AUR la ieșirea din restaurant. O variantă asemănătoare a fost prezentată și de Târziu.

Ce spune deputatul PSD:

„Dacă știam câtă atenție primește un prânz cu soția si cu nașul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta in oraș:)

Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns.

Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s’a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v’am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne’am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne’am continuat drumul.

Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan:):)
Ps. Mâncarea de la restaurant a fost excelentă, mai mergem. Și vă povestesc:):)”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare