sursa foto:  romaniatv.net

Primăria Iași intră în război cu Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu! Cu ajutorul Poliției Române, vrea să-i dărâme vila de 300 mp, construită ilegal

Adrian „Beleaua” Corduneanu a dat de belea, anunță presa ieșeană. Primăria Iași vrea să dărâme vila de 300 de metri pătrați, pe care Adrian Corduneanu ar fi construit-o ilegal.

Primăria Iași a cerut ca instanța să autorizeze dărâmarea vilei cu care Corduneanu s-a lăudat pe rețelele de socializare în perioada în care se afla în arest la domiciliu.

La mijlocul lunii trecute, municipalitatea ieșeană a înregistrat la Judecătoria Iași o cerere având ca obiect „autorizare desfiinţare lucrări”. Primăria cere instanței să stabilească expres un termen până la care interlopul să dărâme casa, în caz contrar demolarea urmând a fi făcută cu sprijinul Poliției. Corduneanu construit ilegal o vilă de aproximativ 300 metri pătrați, iar pe un teren proprietate a Primăriei Iași a amenajat un foișor și alte anexe. Autoritățile au fost sesizate despre vila ilegală chiar de către cumnata lui Adrian Corduneanu, Alina Filip, petițiile acesteia fiind depuse la dosar. Și cum o belea nu vine niciodată singură, în luna mai procurorii au pus sub sechestru vila lui Adrian Corduneanu, considerând că acesta nu poate justifica sursa banilor, scrie 7iasi.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare