sursa foto:  Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, profețește apariția unui nou Ferentari, ‘următorul ghetou’

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut o declarație controversată. Ciucu susține că Militari Residence va deveni noul Ferentari, „următorul ghetou”.

În cadrul conferinței „Urban re:Fresh”, edilul a afirmat că dezvoltarea imobiliară trebuie pusă în niște linii, într-un anumit cadru, ca să se construiască cum trebuie.

Ciucu susține că „să ai mai târziu acolo ghetouri cum o să ai în Chiajna. Militari Residence o să fie următorul Ferentari, următorul ghetou”.

Vrem să avem funcțiuni mixte ca la carte. Dacă ai Mega Image la parter, nu înseamnă funcțiuni mixte. Să fie și clădiri office, și locuire, și funcțiuni urbane. E nevoie ca Primăria Generală să crească ritmul în care execută PUG-ul, iar dezvoltatorii care acum au de suferit pe acest blocaj sunt cumva victima dezvoltărilor din anii 2000-2010, chiar 2014”, a spus Ciprian Ciucu, conform wall-street.ro.

„Dezvoltatorul pleacă de acolo, lasă într-un câmp sute de apartamente, acei oameni vin la primărie și spun «Fă-ne drum, fă-ne școală, grădiniță, fă-ne parc». Iar bugetul primăriei nu poate ține pasul cu dezvoltarea”, a mai spus edilul.

Nu trebuie să oprim dezvoltarea, dar trebuie să o punem într-un cadru, în niște linii. Nu doar să se facă profit, dar să se și construiască așa cum trebuie, ca să ai și o calitate bună a vieții. Nu vrei să ai mai târziu acolo ghetouri cum o să ai în Chiajna. Militari Residence o să fie următorul Ferentari, următorul ghetou”, a precizat el.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare