sursa foto:  Facebook

Primarul USR-PLUS al Sectorului 2 se spală pe mâini de problema apei calde: ‘Nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie’

Primarul USR-PLUS al Sectorului 2, Radu Mihaiu, le dă vești proaste locuitorilor din sector. Mihaiu spune că nu poate rezolva problema apei calde și a căldurii, pentru că nu are nicio atribuție și nicio pârghie în acest sens.

De asemenea, prin aceeași postare în care deplânge situația cetățenilor din Sectorul 2, el transmite că „responsabilitatea încălzirii” este la Primăria Capitalei.

Mai mult, el îi avertizează pe locuitorii din Sectorul 2 că vor mai avea „un timp probleme”.

Vezi și O primă confirmare a surselor Bugetul.ro! Clotilde Armand pregătește terenul pentru ONG-uri

„Ştiu că nu este apă caldă. Ştiu că nu este căldură. Ştiu că, deşi a venit primăvara, încă e frig şi că pentru a face baie/duş, suntem nevoiţi să încălzim apa.

Da, ştiu că, deşi responsabilitatea încălzirii este la primăria generală, acest lucru nu ne încălzeşte pe niciunul din cetăţenii sectorului 2. Ştiu că degeaba vă spun despre avaria de la CET Sud, că se așteaptă soluții, nu doar prezentarea problemelor.

Ştiu că cel mai simplu ar fi să tac din gură referitor la această problemă, pe care, în mod obiectiv, nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie.

Sunt însă dator faţă de voi să vă spun adevărul: situaţia este foarte grea. La CET Sud temperaturile cresc uşor. Mare parte din problemele din sectorul 3 s-au rezolvat, dar în sectorul 2 încă sunt probleme (pentru că se află mai departe faţă de CET şi noi nu avem un CET al nostru). Săptămâna asta s-a pus accentul pe apă caldă, pentru că a fost mai cald afară, iar ieri și azi s-a încercat și puțină căldură. În Titan, Vitan, Pantelimon a fost ceva, dar în Colentina aproape deloc.

Se încearcă suplimentarea cu agent termic de la alte CET-uri, dar şi acelea sunt aproape de maxim.
Sunt oameni care muncesc mult să repare ceea ce nu s-a făcut anul trecut şi asta nu se va rezolva peste noapte.

Oricât de greu ar fi, am promis, ca politician, că voi fi onest. Şi asta e situaţia onestă: vom mai avea un timp probleme. Vom trece peste această nouă avarie cât se poate de repede. Apoi vom funcţiona din nou pe perfuzii, până când primăria generală va reuşi să repare serios ţevile neglijate atâta timp”, spune, pe Facebook, primarul Sectorului 2.

Vezi și EXCLUSIV Marele plan al lui Clotilde Armand și al USR-PLUS-ului! Ce se ascunde în spatele răsunătoarelor execuții publice

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare