sursa foto:  Hepta

EXCLUSIV Marele plan al lui Clotilde Armand și al USR-PLUS-ului! Ce se ascunde în spatele răsunătoarelor execuții publice

Sâmbătă, 27 martie, Bugetul.ro publica o anchetă refertioare la marele tun pe care l-ar putea da USR-PLUS și despre cum „ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ar urma să aloce fonduri impresionante, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, unor ONG-uri de casă”.

Vezi și EXCLUSIV Tunul pregătit de USR-PLUS! Cărțile făcute de Dan Barna și Cristian Ghinea

Ei bine, în Sectorul 1, primarul Clotilde Armand ar urma să meargă pe aceeași rețetă: „marile instituții și institute să fie predate unor ONG-uri de casă, au declarat alte surse ale Bugetul.ro.

Sursele Bugetul.ro sunt confirmate și de consilierul local al PNL din Sectorul 1, Adrian Oianu. Recent, Oianu a acuzat că primarul Clotilde Armand vrea să-i ofere unui ONG prezidat de un USR-ist un contract  de optimizare a serviciilor de la Centrul Caraiman.

Mai mult, Adrian Oianu susține că respectivul ONG nu are experiență în zona asistenței sociale. Totodată, mai spune el, Armand nu i-a anunțat pe consilieri în baza căror criterii a fost selectat ONG-ul.

Eu am să mă refer strict la Centrul Caraiman. Avem pe ordinea de zi un proiect a doua oară, despre un parteneriat făcut cu un ONG, legat de optimizarea serviciilor de la Centrul Caraiman și aici, bineînțeles, a doua oară trecem din nou prin acest subiect, avem o problemă.

Noi încercăm să o ajutăm pe doamna primar, încercăm să o ajutăm, dar, în același timp, suntem mai mult interesați să ne ajutăm cetățenii, să păstrăm Centrul Caraiman focusat pe ajutor social și pe servicii bazate în zona ajutorului social.

Deci, problema noastră pe care o avem cu această asociație este că, în primul rând, este o asociație care nu are experiență în zona asistenței sociale, adică servicii medicale de asistență socială, în zona ajutorului, în zona rezolvării problemelor medicale pentru cei fără venituri.

Și mai avem o problemă: este un ONG al căruie președinte este un domn venit de la USR și ne-ar interesa foarte mult și pe noi să știm, dacă tot mergem pe transparență, pe această „Primărie de Sticlă”, cum se face că nu știm nimic despre criteriile în baza cărora s-a ales acest ONG și nu știm nici măcar dacă au participat alte ONG-uri sau au depus proiecte în direcția în care ne-ar plăcea să vină un ONG să colaboreze cu Centrul Caraiman, dar un ONG specializat în zona serviciilor medicale de asistență socială”, spune Adrian Oianu.

Vezi și EXCLUSIV Etnia persoanei care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern nu i-a interesat pe procurori, deși inculpatul este acuzat de antisemitism!

SURSE Bugetul.ro: Armand ar vrea să predea și Institutul Levant unui ONG de casă

Alte surse au declarat, pentru Bugetul.ro, sub protecția anonimatului că Armand ar vrea să predea și Institutul Levant unui ONG partener.

Institutul Levant și alte institute ar urma să fie preluate de ONG-uri. Asta vor ei! Un prim pas a fost execuția publică a Institutului Levant”, au declarat surse ale Bugetul.ro.

Armand acuză că PNL s-a aliat cu PSD

În ziua în care Adrian Oianu a spus că primarul Clotilde Armand vrea să predea Centrul Caraiman unui ONG de casă, edilul Sectorului 1 a acuzat PNL de blat cu PSD.

PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei”, spune Clotilde Armand, pe Facebook.

Totodată, Armand a precizat că nu autoritatea locală a selecţionat ONG-ul.

În ultima şedinţă a Consiliului local aţi spus că vreţi să retragem câteva proiecte ca să aveţi câteva zile în plus să le studiaţi (…) Acest ONG a venit la noi, nu l-am selecţionat noi, ei au venit şi au propus proiectul”, a declarat primarul Clotilde Armand, conform g4media.ro.

Vezi și

Emil Boc atrage atenția asupra unei crize economice de proporții: ‘E cea mai mare provocare a secolului în care trăim. Suntem cam la limită’

Vești proaste pentru români! Au loc noi scumpiri: Cine vor fi cei afectați

Vești proaste pentru toți elevii din România: Nu se vor mai da bani pentru cumpărarea de uniforme școlare

Derapaj al lui Clotilde Armand! I-a numit schizofrenici pe liberali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare