sursa foto:  impact.ro

Derapaj al lui Clotilde Armand! I-a numit schizofrenici pe liberali

Derapaj uluitor al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand! În ședința extraordinară a Consiliului Local, Armand i-a jignit pe partenerii din Coaliție.

Într-un dialog cu consilierii PNL, Clotilde Armand le-a transmis liberalilor că decizia lor este „o schizofrenie”.

Şedinţa aceasta am creat-o la cererea dumneavoastră. În ultima şedinţă a Consiliului Local aţi spus că vreţi să retragem câteva proiecte ca să aveţi câteva zile în plus să le studiaţi. Ştiaţi foarte bine, pentru că s-a spus atunci, că pe 31 martie trebuie depuse aceste proiecte, trebuie depus acest proiect pentru a obţine fonduri europene. Am agreat să retrag proiectul şi am spus: ‘OK, dar va trebui o şedinţă de îndată’. Aţi spus:’Da,da,da, aşa facem. Şi acum veniţi şi spuneţi că nu sunteţi de acord…. E o schizofrenie care mă depăşeşte. Acuma...”, a declarat primarul Sectorului 1, conform B1.ro.

Ce este schizofrenia

Potrivit Bioclinica, „schizofrenia este o boală psihică severă, care se caracterizează prin simptome psihotice, important declin funcțional și prin deficit cognitiv”.

Schizofrenia este o afecțiune debilitantă cu evoluție cronică, cu impact sever asupra funcționării pacientului și familiei sale precum și cu importante costuri pe termen lung. Cele mai comune simptome ale schizofreniei sunt halucinațiile, ideile delirante, dezorganizarea gândirii și a comportamentului”, a explică sursa citată.

Liderul PNL o acuză pe Armand că încă își face campanie, în loc să rezolve treburile din sector

Într-o postare pe pagina de socializare, Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, o acuză pe Clotilde Armand că își face campanie, în loc să rezolve problema gunoiului din sector.

Burduja spune că în Sectorul 2 și Sectorul 6, unde primari sunt Radu Mihaiu (USR-PLUS) și Ciprian Ciucu (PNL), se derulează ample campanii de curățenie – ceea nu se întâmplă și în sectorul administrat de Clotilde Armand.

Două realități paralele. Sectorul 1 versus restul lumii. Uitați-vă în jurul nostru, la doar câțiva kilometri, în celelalte sectoare ale Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, derulează o amplă campanie de curățenie, aducând pentru prima dată ADP, Poliția Locală, operatorul de salubritate și aparatul primăriei împreună pentru același obiectiv – o comunitate curată.

La Sectorul 2, Radu Mihaiu a început curățenia în oraș de la sfârșitul lunii februarie. Și în celelalte sectoare sau orașe din țară se spală străzi, se adună gunoaie, se plantează pomi. Pe scurt, ce ar trebui să facă orice primar gospodar la început de primăvară. Ce face și fiecare om gospodar în casa lui, în această perioadă: curățenie.

La Sectorul 1, lucrurile stau altfel. Consilierii locali au fost convocați aseară târziu într-o ședință de îndată, pentru a vota…diminuarea frecvențelor de măturat, spălat și stropit în Sectorul 1. În plină pandemie și contrar regulamentului valabil la nivel municipal privind frecventele. Fără nicio consultare, fără niciun studiu de impact, fără nicio evaluare a legalității. Fără un raport al modului în care actuala administrație verifică (sau nu) respectarea contractului de către prestator – în teren, acolo unde contează pentru cetățeni în viața de zi cu zi, nu în politica de toate zilele.

În realitatea din sectorul 1, scandalurile se țin lanț, dar problemele cetățenilor nu se rezolvă așa. Noi, PNL, alegem normalitatea. Curățenia orașului este prioritară. La fel și respectarea legii. Ar fi fost mai logică o convocare de îndată a unei ședințe pentru rezolvarea problemei grădiniței de hipoacuzici din Sectorul 1, ai cărei copii cu nevoie speciale fac școala online…pentru că timp de 6 luni primarul nu a putut să găsească nicio soluție. A avut alte priorități.

Nu ne lăsăm păcăliți, nici intimidați de amenințări și bullying constant. Am văzut cu toții, ani la rând, încercările unor politicieni de a-și ascunde incompetența în spatele circului. O administrație profesionistă și serioasă face administrație, nu politică. Gata cu scandalurile, gata cu campania electorală. Astăzi, consilierii PNL Sector 1 vor vota pentru CURĂȚENIE și pentru RESPECTAREA LEGII. Mai simplu de atât nu se poate.

In final, reiterăm, doamna Clotilde Armand, apelul nostru de a avea un dialog constructiv și de a analiza împreuna soluțiile la problemele tot mai grave cu care se confruntă bucureștenii din sectorul 1”, spune Burduja.

Vezi și

Analiștii economici atrag atenția tuturor celor care investesc în Pilonul III de pensii private facultative: Ce se întâmplă cu banii contribuabililor

EXCLUSIV George Simion îi răspunde prefectului Capitalei și se delimitează de incidente: ‘S-au desfășurat în afara cadrului protestului’

Super veste de la Guvern pentru români: Cine va putea beneficia de acest ajutor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare