Primul semn că Simona Halep ar putea scăpa de suspendare! Indiciul a fost semnalat din afara României

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, are șanse reale să scape de suspendare.

Jurnaliștii din Franța au fost cei care au dezvăluit că sportiva noastră ar putea ieși cu fața curată din scandalul de dopaj.

Testată pozitiv la US Open, Simona Halep și-a reluat, în această săptămână, antrenamentele din presezon, chiar dacă este suspendată pentru dopaj.

Miercuri, Simona s-a antrenat la complexul Stejarii Country Club, deținut de miliardarul Ion Țiriac.

După ce Simona Halep a mers pe terenul de antrenament, alături de un colaborator de la Academia Patrick Mouratoglou, presa din Franța vine cu o veste bună. Jurnaliștii din „Hexagon” scriu despre șansele româncei de a scăpa de suspendare înaintea noului sezon din tenis:

„Reluarea antrenamentelor arată că Simona Halep speră să câștige cazul în scurt timp, înainte de începerea sezonului 2023”, conform publicației We Love Tennis, scrie Prosport.ro.

După ce a fost acuzată oficial de dopaj, Simona Halep a contestat actul de acuzare. Atâta timp cât este suspendată provizoriu pentru dopaj, Halep poate intra la meciuri doar cu bilet, ca simplă spectatoare, dar nu are voie în zonele VIP sau zonele oficiale.

Agenția de Integritate a Tenisului, în calitate de acuzator, și Simona Halep plus echipa ei se vor prezenta în curând pentru primul verdict în fața tribunalului Sport Resolutions de la Londra. Apoi, acest tribunal va da un verdict, care poate varia între 2 și 4 ani de suspendare, iar sportiva va avea dreptul să conteste decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare