sursa foto:  Capital

Prințul Harry și Meghan, la un pas să sfârșească ca Prințesa Daiana! Au scăpat de o ‘tragedie’ în timp ce erau urmăriţi de paparazzi

Prințul Harry a fost la un pas să sfârșească la fel ca mama lui, Prințesa Diana. El și soția sa, Meghan Markle, au fost urmăriți de paparazzi și aproape au fost la un pas de tragedie.

 

 

 

Incidentul a avut loc după ce cuplul a participat la New York la ceremonia de decernare a premiilor Ms.Foundation for Women, o organizaţie pentru femei, unde Meghan a fost onorată pentru activitatea sa.

Imaginile apărute pe reţelele sociale i-au arătat pe Harry, Meghan şi pe mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

„Noaptea trecută, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini aproape catastrofală, din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului într-un comunicat citat de Reuters.

„Această urmărire necruţătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi de pe şosea, pietoni şi doi ofiţeri ai NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)”, susţine reprezentantul prinţului Harry.

Harry şi Meghan au renunţat la rolurile lor regale în 2020 şi s-au mutat în Statele Unite, parţial din cauza a ceea ce au descris ca fiind o hărţuire intensă din partea presei.

În mai multe ocazii, prinţul a vorbit despre furia sa cu privire la intruziunea presei în viaţa privată, considerând că presa este vinovată de moartea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină, în 1997, la Paris, când limuzina ei a încercat să se îndepărteze cu viteză de paparazzii care o urmăreau.

Meghan şi Harry au avut marţi la New York prima lor apariţie publică împreună de la încoronarea Regelui Charles, ceremonie de la care Meghan a lipsit, iar prinţul Harry, care nu a avut o imagine de prim-plan în rândul familiei regale, a plecat la scurt timp după încheierea festivităţilor, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare