sursa foto:  colaj Reuters/Facebook

Prințul William, primul mesaj despre Regele Charles. Gestul pe care l-a făcut Alteța Sa, la o strângere de fonduri cu Tom Cruise

Pe data de 7 februarie, Prințul William a fost la o strângere de fonduri, unde a vorbit și despre Regele Charles și Kate Middleton. Fiul cel mare al regelui a ținut să le mulțumească tuturor celor care și-au transmis gândurile bune pentru monarhul britanic diagnosticat cu cancer. Sunt primele sale comentarii, de când medicii au pus cruntul diagnostic. 

Prințul de Wales a participat la o strângere de fonduri caritabile pentru Ambulanța Aeriană din Londra. Din moment ce a fost și fost pilot la o ambulanță aeriană, a transmis publicului cât de necesare sunt două noi elicoptere acare să sprijine serviciul de urgență și „diferența cu adevărat salvatoare” pe care o pot face. Organizația le care a promovat-o cere nu mai puțin de 15 milioane de lire sterline pentru a putea ajuta pacienții în nevoie.

La eveniment a participat și actorul Tom Cruse, care a fost surpriza serii de la hotelul londonez Westminster:

„Dacă nu v-ar deranja, să nu împrumutați niciunul dintre noile elicoptere pentru următoarea Misiune Imposibilă, ar fi apreciat. Toți am văzut pe ecranele noastre că, cum pot să spun, se pare că aveți o perspectivă diferită asupra uzurii normale față de noi ceilalți”, a glumit Prințul William, cu actorul.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, sprijin pentru Regele Charles. Președinte României i-a transmis un mesaj monarhului diagnosticat cu cancer

Prințul William, despre Regele Charles și Kate Middleton

În urmă cu doar câteva zile, Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Kate Middleton, soția prințului, a suferit o operație la nivelul abdomenului și a avut nevoie de două săptămâni de recuperare. Dată fiind situația extrem de dificilă în care se află atât tatăl său, cât și consoarta sa, Prințul William a ținut să mulțumească pentru: „mesajele amabile de sprijin pentru Catherine și pentru tatăl meu, mai ales din ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți”, a spus prințul, la o strângerea de fonduri.

Într-un moment care nu este deloc ușor, Alteța Sa a decis să destindă atmosfera cu o glumă:

„Este corect să spun că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă „medical”. Așa că m-am gândit să vin la o funcție de ambulanță aeriană pentru a scăpa de toate!”, a spus prințul.

De asemenea, a punctat și faptul că s-a întors la atribuțiile sale regale, chiar dacă are o situație fără precedent în familie. Anterior evenimentului, presa britanică susținea că Prințul William nu va putea să îl înlocuiască provizoriu pe Regele Charles pentru că are grijă de soția sa, Kate Middleton, potrivit BBC.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry a făcut cale întoarsă! La o zi după ce s-a văzut cu Regele Charles, s-a întors în Statele Unite

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare