Prințul Harry a făcut cale întoarsă! La o zi după ce s-a văzut cu Regele Charles, s-a întors în Statele Unite

După a ajuns în Marea Britanie pentru a se vedea cu tatăl său, bolnav de cancer, prințul Harry a decis să se întoarcă în Statele Unite, după doar 24 de ore de la sosire. Ducele de Sussex a zburat ieri la Londra cu un zbor de zece ore din Los Angeles și a ajuns la reședința regală la 14:42 înainte de a petrece aproximativ 45 de minute cu Regele Charles.

Prințul Harry a avut o scurtă întâlnire înainte ca Regele Charles și Camilla să fie conduși la Palatul Buckingham, unde un elicopter îi aștepta să-i ducă înapoi la Sandringham în Norfolk. Prințul Harry se întoarce în California după o cursă transatlantică pentru a-l vedea pe regele Charles al III-lea la Londra în urma diagnosticului de cancer șoc al monarhului.

Ducele de Sussex s-a întors la Heathrow în această după-amiază, la doar 24 de ore după ce a fost condus ieri de la același aeroport la Clarence House sub escorta poliției. Harry, în vârstă de 39 de ani, a sosit chiar înainte de ora 14.00. Dacă se află la bordul zborului 269 al British Airways, care urmează să plece la ora 15.05, se va întoarce la Los Angeles pentru 18.30, ora locală.

Harry a zburat ieri peste 8.000 de mile de la Los Angeles la Londra, după ce tatăl său l-a informat despre diagnosticul său devastator. A fost prima lor întâlnire oficială în persoană de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022. Prințul a participat la încoronarea lui Charles la Westminster Abbey în mai anul trecut, dar nu a fost văzut interacționând cu Regele și Regina.

Vezi și: Vești cumplite de la Palatul Buckingham! Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Ce urmează pentru Regele Angliei!

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Palatul Buckingham a anunțat luni după amiază că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acesta își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament, a mai transmis Palatul Buckingham. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste. Acum va primi tratament regulat la un spital din Londra. Vestea a fost anunțată de Palatul Buckingham după ce prim-ministrul a fost informat, iar Regele a avut ocazia să le transmită pe rând, Prințului William, Prințului Harry, Prințesei Ana, Prințului Andrew și Prințului Edward.

Citește și: Klaus Iohannis, sprijin pentru Regele Charles. Președinte României i-a transmis un mesaj monarhului diagnosticat cu cancer

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare