sursa foto:  The Royal Family

Vești cumplite de la Palatul Buckingham! Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Ce urmează pentru Regele Angliei!

Palatul Buckingham a anunțat luni că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acesta își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament, a anunțat Palatul Buckingham.

 

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer după ce a primit tratament pentru o mărire benignă a prostatei. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste. Acum va primi tratament regulat la un spital din Londra. Vestea a fost anunțată de Palatul Buckingham după ce prim-ministrul a fost informat, iar Regele a avut ocazia să-i spună Prințului William, Prințului Harry, Prințesei Ana, Prințului Andrew și Prințului Edward.

Potrivit informațiilor furnizate de Palatul Buckingham, regele este pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină la serviciul public deplin cât mai curând posibil. El va continua să-și asume îndatoririle de stat, inclusiv audiența sa cu primul ministru, ședințele Consiliului privat și cutiile roșii.

Declarația oficială

„În timpul recentei proceduri spitalicești a The King pentru mărirea prostatei benigne, a fost remarcată o problemă separată de îngrijo Testele ulterioare de diagnostic au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle de față cu public. În această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile statului și actele oficiale, ca de obicei. Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente spitalicești. El rămâne în totalitate pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină la datoria publică completă cât mai curând posibil.
Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că va ajuta la înțelegerea publică pentru toți cei afectați de cancer”, a transmis Familia Regală

Bunicul Regelui Charles, decedat din cauza cancerului la plămâni

Regele George al VI-lea, bunicul Regelui Charles al III-lea și tatăl Reginei Elisabeta a II-a, a decedat la 6 februarie 1952, la reședința de la Sandringham, după ce în septembrie 1951, Regele a fost supus unei operații la plămâni. A murit în somn, fiind găsit la 07:30 GMT de către un servitor. Regele avea 56 de ani și era cunoscut faptul că suferea de o afecțiune pulmonară gravă. Prințesa Elisabeta, care avea doar 25 de ani, a fost imediat proclamată suverană a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, sub numele de Elisabeta a II-a.

Anunțul morții tatălui său a venit în momentul în care se afla în vizită oficială în Kenya, împreună cu soțul său Philip, duce de Edinburgh. S-a întors imediat în țară, statutul său fiind recunoscut oficial, la 8 februarie, în cadrul Consiliului de Accedere întrunit la Palatul St. James din Londra. Cu acest prilej, heralzii regali din Anglia și Scoția au proclamat în mod public regina, în scurte ceremonii ținute la Londra, Windsor și Edinburgh. Regele George al VI-lea a fost depus, la 11 februarie, la Westminster Hall şi a fost înmormântat la Capela Sf. George, de la Windsor, la 15 februarie, scrie Agerpres.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, aroganță de 3.300 de euro pe noapte! Regele Charles se va înfuria teribil când va afla

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare