sursa foto:  nbrii.com

Probleme mari pentru o renumită multinațională! Anunță concedieri masive

Aproximativ 600 de poziții de management vor fi desființate într-o mare multinațională din România. Asta înseamnă 33%. Este vorba despre Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii fixe şi mobile de comunicaţii de pe piaţa locală, cândva Romtelecom, firmă românească. Astăzi însă are  capital german, actionar majoritar fiind Deutsche Telekom.

Concedierile masive sunt parte a procesului de reorganizare al grupului demarat de noul CEO Miroslav Majoros, conform datelor furnizate luni de reprezentanţii departamentului de resurse umane în cadrul unei noi întâlniri cu organizaţiile sindicale, scrie zf.ro. De asemenea, câteva sute de persoane cu funcţii manageriale vor trece printr-un proces de evaluare, potrivit datelor comunicate de directorul de HR al Telekom România Carmen Dumitrache.

Vezi și Viceguvernator BNR, semnal de ALARMĂ pentru Dragnea și Grindeanu

A ieșit la lumină! Cine se află în spatele atacului din Manchester, soldat cu moartea a 22 de persoane

Cea mai afectată companie din grupul Telekom este cea de telefonie fixă, fostul Romtelecom, de unde vor fi desfiinţate cele mai multe poziţii de manager. “Vor fi desfiinţate 156 de funcţii de management, iar pentru 200 de funcţii dintre cele existente se va susţine evaluare”, conform datelor transmise de SNTc, unul dintre sindicatele din fostul Romtelecom, după întâlnirea din data de 22 mai.

Evaluarea va ţine cont de performanţa managerului (10%), rezultatele testelor de diagnoză susţinute după demararea procesului de reorganizare (30%) şi un interviu care se va concentra pe competenţele persoanei.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare