sursa foto:  engadget.ro

Probleme serioase pentru Apple: Ce plângeri au persoanele care au achiziționat iPhone X

Apariția vedetei Apple, noul iPhone X, părea să fie o mega-lovitură pentru companiile concurente, dar se pare că nu a fost așa. Noul telefon are o problemă foarte gravă pe care majoritatea cumpărătorilor au sesizat-o.

Telefonul nu mai răspunde la comenzi în momentul în care este folosit la temperaturi scăzute. Mai mulți utilizatori s-au plâns deja de acest lucru, susținând, că noul iPhone nu mai funcționează în momentul în care ieși din casă.

Concret, ecranul nu mai răspunde la niciun fel de comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecţiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară şi se rezolvă miraculos atunci când aceştia revin în casă, scrie digi24.ro

Site-ul oficial Apple menţionează, în ceea ce priveşte temperaturile, că dispozitivele sale funcţionează în condiţii optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 şi 35 de grade.

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă şi că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Nefuncţionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziţionat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afişează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producţie.

Vezi și Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

Au vândut toată țara! Cine va intra în posesia unei mari părți din șantierul naval Mangalia

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.