sursa foto:  gsp.ro

Procurorii DNA au luat o mare „PLASĂ”! De acest bun al lui Liviu Dragnea NU se pot atinge

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au anunțat, marți, că vor pune sechestru pe proprietățile inculpaților din dosarul Tel Drum. Totuși, aceștia nu se pot atinge de unul dintre cele mai importante bunuri ale lui Liviu Dragnea, cel care se numără printre persoanele anchetate în respectivul dosar.

Este vorba de moșia liderului PSD, din Teleorman. De sechestru, însă, va scăpa tocmai cea mai emblematică posesiune a lui Dragnea, celebrul domeniu care se întinde pe două străzi în Alexandria. Pentru că, foarte inspirat, șeful PSD a transferat proprietatea, la divorț, fostei soții. Totuși, Dragnea a rămas cu aproape la fel de celebrul hotel “Turris”, care are o istorie zbuciumată, scrie prisacariu.ro.

În vara lui 2015, Liviu Dragnea a divorțat de soția sa, Bombonica, în discreție maximă. În ciuda zvonurilor de presă, informația a devenit oficială abia anul acesta, când șeful PSD și-a publicat declarația de avere. Jurnaliștii s-au grăbit să remarce că domeniul de multe hectare al lui Dragnea a fost pierdut, la partaj, în favoarea Bombonicăi (fostă Dragnea, acum Prodana).

Vezi și Mutare de efect la Antena 3! Emisiunea adusă în prime-time, pentru a înlocui „La ordinea zilei”

Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali

Gigantul din telefonie mobilă care își bate joc de clienții săi! „Moș Crăciun” face să DISPARĂ creditul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare