sursa foto:  Facebook

Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Dezvăluire explozivă! Fostului lider al Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i s-a anticipat intrarea la pușcărie, pe vremea când încă era pe cai.

Într-un interviu acordat publicației Evenimentul Zilei, Victor Ciutacu a declarat că i-a spus în față lui Dragnea că va intra la pușcărie.

„Și mărirea m-a surprins, iar decăderea eu i-am anticipat-o și i-am spus-o în față. Este unul din motivele pentru care relația lui cu mine s-a răcit. Nu aș vrea să spun că e un personaj toxic. Cu Dragnea m-am cunoscut încă de pe vremea când era cu fosta lui soție, cu Bombonica. I-am zis în față că o să-l mănânce pușcăria, pe vremea când era pe cai, când câștiga alegeri cu jumătate din mandatele din parlament”, a spus Ciutacu, conform sursei citate.

„A rămas șocat, s-a uitat la mine cu niște ochi mari și m-a întrebat ce mă face să cred treaba asta. ”Evoluția ta și modul în care te raportezi la ea” – i-am spus. A fost o discuție mai lungă. Dragnea este o victimă politică. El nu face pușcărie pentru corupție. Mă umflă râsul: a angajat două secretare la protecția socială și le-a dus la partid. Asta se întâmplă peste tot în țară, la toate partidele. Ar trebui să arestăm o treime din bugetarii din România”, a mai declarat Victor Ciutacu.

Vezi și EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare