sursa foto:  realitatea.net

Propunere-surpriză a Gabrielei Firea! Lovitură pentru Liviu Dragnea! Ce îi cere liderului PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu o propunere-surpriză pentru șeful Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Joi, Firea a anunțat că îl invită pe preşedintele PSD să declanşeze un referendum pentru ca bucureştenii să decidă cum trebuie alocat bugetul local.

„Poate vrea să facă modificări legislative, dar acestea sunt de lungă durată şi nu cred că domnia sa va mai prinde în funcţiile pe care le are aceste modificări dramatice legislative. În primul rând, ar trebui să modifice Constituţia. Îl invit să facă un referendum, aşa cum prevede legea, să modifice Constituţia, îl invit să declanşăm un referendum în Bucureşti, să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii. Eu vă asigur că va avea foarte mari surprize”, a declarat Gabriela Firea, la Ministerul Finanţelor.

Primarul a menţionat că toate taxele şi impozitele locale sunt colectate de primăriile de sector, iar bugetul Primăriei Capitalei se îndestulează peste 90% din impozitul pe venit, scrie Mediafax.

Vezi și SURSE Rămasă fără șef, Armata Română mută în forță! Operațiunea ‘Echiparea’

Intervenție de ultim moment în emisiunea lui Rareș Bogdan! Informații-dinamită în războiul momentului: ‘Matematica nu poate fi schimbată’

Mare atenție,șoferi! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare