sursa foto:  Facebook

Protestatarii #Rezist au dat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV! Cine va mai fi interzis la postul lui Cozmin Gușă

Protestatarii #Rezist au sunat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV. Mai mult, adminii paginii de Facebook „Corupția ucide” susțin că au aflat cine va mai fi interzis la postul patronat de Cozmin Gușă.

Cei de la #Rezist anunță că au intrat în posesia unor informații și că, potrivit acestora, toți cei care au lovit vreodată în PSD vor fi interziși la Realitatea TV.

„Alertă, Reduta Realitatea a căzut!

Se pare că Realitatea TV sub patronajul lui Cosmin Gușă a cedat în fața PSD și tentaculele roșii au cuprins unul dintre ultimile bastioane jurnalistice de luptă anti-PSD.

Oreste, Oana Stănciulescu și Rareș Bogdan, unii dintre cei mai critici jurnaliști la adresa PSD, sunt interziși să intre pe post.

Din informațiile pe care le avem la acest moment, urmează interzicerea tuturor colaboratorilor care au lovit vreodată în PSD.

#unitate #1decembrieînstradă”, anunță persoanele care administrează pagina „Corupția ucide”.

Amintim că Oreste și Oana Stănciulescu au fost interziși la Realitatea TV, în vreme ce Rareș Bogdan, în semn de solidaritate față de aceștia, a anunțat că va părăsi televiziunea patronată de Cozmin Gușă, dacă cei doi nu vor fi reprimiți pe post.

Vezi și Avertisment pentru toți românii! Operatorii de telefonie mobilă trag un semnal de alarmă

Surpriză! Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor și ce avere are acesta

Cod roșu de alertă! Toți cei care au cumpărat aceste produse de la Mega Image sunt vizați – Trebuie distruse

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare